Gaelic-Wheaten’s Tuar Ceatha

Meghann er fra vores T-kuld, som kom til verden d. 11. december 2014.

Hendes stambogsnavn Tuar Ceatha betyder regnbue på gælisk og for enden af denne skulle der være en krukke guld begravet. Kaldenavnet Meghann har hun fra sin tip-tip-oldemor.

Meghann er flokkens utrættelige Duracell kanin, der holder gang i os alle. Selvom hun har sine egne meninger om mangt og meget, så har hun dog måttet indse at man gør bedst i at finde sin plads i flokken og i øvrigt indordne sig.

Hun er en fantastisk udstillingshund, altid glad og fuld af energi, så hendes supergode bevægelser kommer til sin ret. Efter et par BIS hvalp placeringer vandt Meghann juniorklassen på Københavnsvinderudstillingen i 2015, blot et par dage efter hun var fyldt 9 måneder, dermed fik hun titlen KBHJV15. Efterfølgende er hun også blevet KLBJCH og  kvalificeret til deltagelse på Crufts 2017.

Det irske ophav fornægter sig ikke, så Meghann har brug for masser af tid, før hun er færdigudviklet, ikke desto mindre vandt hun de 2 sidste Cert'er til den danske championtitel i løbet af bare 14 dage og på begge udstillinger, blev hun også bedste tæve. Hun kan således tilføje titlen DKCH på visitkortet inden hun fylder 2½ år.

Meghann er DNA tetstet fri for PLN, DM og Locus B. Hun er enkeltsidet bærer af RBP4.  Meghann har HD-status A.