Hvalpe i vente

Vi har fået hvalpe.

Vores D1-kuld kom til verden natten til d. 3. august 2023. Mor til kuldet er Heather, hvis mere officielle navn er DKJCH KLBJCH Gaelic-Wheaten's Wish Upon a Star. Far til kuldet er Sean, som vi har importeret fra Irland. Hans officielle navn er DKCH SECH KLBJCH DKJUCH HAHJV22 DKKJUBJV22 BORNHJV22 DTKJV22 AARHJV22 AARHV22 FJORDJV22 BERIJV22 CHANTV23 Naoise Aidan Killeshin 

Dette kuld er et resultat af års samarbejde mellem Seans irske opdrætter og os. I 2020-2021 var det planen, at vi skulle have importeret frossen sæd fra Seans morfar i Irland, men de skrappe irske corona-restriktioner satte en stopper for alle planer i den retning. I stedet fik vi tilbudt at købe Sean, han var på det tidspunkt kun 12 uger gammel, men vi kunne se potentialet i ham. Fra starten tog han os med storm og har vundet stort set alt, hvad han kan trods sin unge alder. Så vores D1 kuld er kulminationen af langtidsplanlægning og masser af håb.

I kuldet er der 4 hanner og 2 tæver. Alle hvalpene er flyttet hjemmefra.

Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at ringe til os på tlf 2177 8000 eller 4733 3313, du kan også sende os en email.

 

D1 kuldet 12 timer gamle

 

Fælles for alle Gaelic-Wheaten's hvalpe

er at de fødes i vores køkken-alrum/dagligstue, hvor hvalpemoderen kan følge med i vores gøremål og være centrum for al vores opmærksomhed, mens hun passer de små.

I de første leveuger anvender vi Dr. C. L. Battaglia's metode: Early Neurological Stimulation til stimulering af hvalpene, for på den måde at gøre dem bedre til at håndtere stress senere i livet.

Selvom hvalpeme i de første leveuger hverken kan høre eller se, kan de fornemme, at der er live omkring dem, og deres mor nyder at være i familiens midte. Når hvalpene er 2-2½ uge gamle, åbner de øjnene og ørene, og herefter bliver de for alvor fortrolige med køkkenlyde, brændeovn, fjernsyn, vores andre hunde og i det hele taget alt, hvad der sker i en aktiv familie.

Når hvalpene er 3-4 uger gamle flytter de fra hvalpekassen over i kravlegården, hvor de får mere plads at boltre sig på og bedre udsyn til, hvad der foregår omkring dem. Samtidig indretter vi også terrassen til aktivitets- og sanselegeplads, hvilket er ret populært! Det er også i denne periode, at de introduceres til næsearbejde og løsning af simple opgaver.

I den sidste uges tid inden hvalpene flytter hjemmefra tager vi dem med ud og køre i bil, går tur på gaden og kigger på trafikken, for på den måde at sikre grundlaget for den videre prægning, som vores hvalpekøbere skal arbejde på. Vi lægger stor vægt på, at vores kommende hvalpekøberfamilier kommer forbi så mange gange som muligt i løbet af de første 8 uger af hvalpenes liv, da vi mener, det er en vigtig del af prægningen, at hvalpene får mødt så mange forskellige mennesker som muligt.

 

Hvalpenes kravlegård

Når du køber en Gaelic-Wheaten's hvalp

er den registreret i Dansk Kennel Klub og Dansk Hunderegister, den er chipmærket og vaccineret 1. gang, og vores dyrlæge har udarbejdet en sundhedsattest samt EU-pas. Hvalpen har fået ormekur, da den var 3, 5 og 7 uger gammel.

Alle vores hvalpe bliver solgt med DKKs hvalpekøbskontrakt og vores hvalpepakke som indeholder følgende:

 • DKK stambog
 • Chipmærkning
 • Dansk Hunderegister
 • EU-pas
 • 1. vaccination (8 uger)
 • Sundhedsattest
 • 2 kamme
 • Shampoo og balsam
 • Halsbåd og Snor
 • Hvalpefoderpakke fra vores foderleverandør
 • 1 stykke legetøj
 • Hvalpemappe med gode råd og idéer samt vejledning i pasning og pleje
 • Vi klipper hvalpen gratis indtil den er 14 måneder gammel

For at åbne mulighed for at vores hvalpekøbere  kan deltage i forskellige aktiviteter og læse om Wheatens og andre Terrier racer, giver vi det første års medlemskab af Dansk Terrier Klub for vores hvalpekøbere.

Hvalpepakke

Hvalpepakken