Nyheder

Chantelou Winner 21 Gaelic-Wheaten's All Eyes on Me, blev Dansk Champion i Birkerød d. 3. oktober 2021

Vi har fået hvalpe

D. 23. september 2021 nedkom Heather (DKJCH KLBJCH Gaelic-Wheaten's Wish Upon a Star) med vores C1-kuld. Der er 5 tæver og 1 han i kuldet. Far til kuldet er DKJCH Gaelic-Wheaten's Seamus Heaney.

Mere end 30 år med Wheatens

D. 20. august 2018 var det præcis 30 år siden, at vi fik vores allerførste Wheaten. Det var DKCH KBHV92 Danterri Wheaten My Magic Man, der ikke blot invaderede vores liv men også blev startskuddet til et aktivt liv med Wheatens.

Blot 4 år senere fik vi vores kennelmærke: Gaelic-Wheaten's, så d. 17. september 2017 fejrede vi vort 25 års jubilæum som opdrættere af Irish Softcoated Wheaten Terriers.

Frem til i dag er det blevet til 24 kuld med i alt 175 hvalpe. I 2015 opnåede vi den store ære at blive kåret til ' Årets Terrier Opdrætter'. En titel som vi er meget stolte af!

Irish Softcoated Wheaten Terrier

- En hårdfør, energisk, kompakt og velbygget terrier, der giver indtryk af styrke.
- Hverken langbenet eller lavstillet.
- Humørfyldt, modig og jagtivrig.
- Godmodig, særdeles hengiven og loyal overfor sin familie.
- Yderst intelligent.
- Kræver meget pelspleje og skal klippes.

Wheat_Banner001

Vi har taget DKKs opdrætteruddannelse som sammen med vort store netværk og erfaring kommer vort opdræt til gode.

Vore avlshunde er DNA testet for Protein Loosing Nephrology (PLN), RBP4, Degenerative Myelopathy (DM) og Locus B. De er HD-fotograferede og som hovedregel også øjenlyste.

Vores målsætning er at opdrætte sunde og racetypiske Wheatens af den korrekte irske type med gode temperamenter og samtidig holde indavlskoefficienten lav for at sikre den gentiske diversitet.