Gaelic-Wheaten’s Róisin of Eire

Rosie, som vi kalder hende, er fra vores R-kuld, der blev født d. 5. juni 2011.

Rosie har et fantastisk temperament, hun tager stort set alt med ophøjet ro og er kærlig og kælen grænsende til det ekstreme. Hun elsker at lege med de andre hunde i flokken, hvor det tit er hende, der fører an.

Rosie er udstillingshund med stort U, hun elsker at være med, og det er en drøm at vise hende. Derfor er hun også Ida Victorias juniorhandlerhund, og de klarer sig rigtig flot sammen.

Hendes til dato største sejr kom i hus på den hollandske Wheaten klubs Clubmatch i 2013, hvor Rosie vandt  Best In Show og slog ikke færre end 79 Wheatens, det var første og hidtil eneste gang en dansk opdrættet Wheaten præsteret  det.

Indtil videre er Rosie Dansk Champion, Klub Champion, Svensk Champion, Norsk Champion, Nordisk Champion, Hollandsk Champion og International Champion (tbc). Derudover er hun også NLCW13, KLBV2014, HCAV2017, DKV2018, DTKV2018 og DTKV2019. Efter Rosie er fyldt 8 år, er hun nu begyndt at samle Veterantitler sammen, indtil videre kan hun føje Dansk Veteran Champion til rækken af titler, men det bliver helt sikkert ikke den sidste titel i rækken.

I Januar 2018 blev Rosie Svensk Champion som den første dansk opdrættede Wheaten-tæve.

Rosie er DNA testet fri for PLN og RBP4, hun er desuden DNA testet for Locus B og DM. Hun har status B (A/B) på hofterne og er øjenlyst fri for arvelige øjensygdomme (ECVO).

Rosie er mor til vores T-kuld, U-kuld og vores rekordstore V-kuld også kaldet 12-lingerne.

DKCH SECH NOCH NORDCH KLBCH NLCH INTCH DKVECH NLCW13 KLBV2014 HCAV2017 DKV2018 DTKV2018 DTKV2019 Gaelic-Wheaten's Róisin of Eire

6 uger gammel
8 uger gammel
1 år