SIDSTE NYT

2017

Så har vi taget hul på 2017 og sikken en start!

Rosie startede med at vinde BIR og BIM på årets første 2 DTK udstillinger, så hun ligger lunt i svinget i  konkurrencen om Årets Wheaten, hvilket er rigtig godt, da hun nu må tilbringe et pænt stykke tid på 'barsel'.

Ida Victoria har derfor også måttet skifte hund i juniorhandler konkurrencerne, hvor hun nu må bruge KLBJCH KBHJV15 Gaelic-Wheaten's Tuar Ceatha, til stor fornøjelse for dem begge! De klarede sig flot, og sluttede med at vinde BIS maxi og BIS mix den allerførste gang, de var i ringen sammen.

Godt Nytår

2015 har været et fantastisk år for os:
I maj vandt DKCH KLBCH Gaelic-Wheaten's No Matter What DTK Veteran vinder titlen og fik 2 veteran cert'er, desuden blev hun BIS4 veteran.
I juni slog DKCH KLBCH Gaelic-Wheaten's Pipes and Drums til og vandt først racen og opnåede en flot 3. plads i Terrier gruppen.
Vores nye lille tæve KBHJV15 Gaelic-Wheaten's Tuar Ceatha fik sin udstillingsdebut i april og har klaret sin allerførste udstillingssæsson fint med adskillige BIR baby, BIR hvalp og BIR Junior placeringer. På Bornholm blev hun BIS4 hvalp og i Varde BIS2 hvalp.
I september snuppede hun så lige KBHJV15-titlen foran snuden på 5 andre juniortæver, selvom hun kun lige var fyldt 9 måneder få dage for inden og dermed var én af de yngste i klassen.
I oktober fik hun sit første junior cert og i november endnu ét, samtidig med at hun også fik sit første rigtige cert og blev bedste tæve nr. 2.
I december gav hun os så den bedste julegave, man som opdrætter og ejer overhovedet kan tænke sig: Vi fik nemlig resultaterne af hendes gentest: Hun er fri for PLN, DM og Locus b og derudover har hun A-hofter.

D. 14. juli kom vores U-kuld til verden, det er et rigtig dejligt kuld, og selvom vi ikke skulle beholde en hvalp fra dette kuld, så fik vi lov til at beholde Freia og Baron lidt længere, da de skulle flytte til henholdsvis Norge og Tyskland.

Ida Victoria blev Årets Mini-Juniorhandler og vi blev Årets Terrier Opdrætter.

Så nu er det bare at glæde sig til alt hvad 2016 vil byde på.

 

 

 

Årets Terrier Opdrætter 2015

Vi sluttede 2015 af med at blive kåret som Årets Terrier Opdrætter 2015. En titel som vi er utrolig stolte af, fordi vi i i løbet af året har fået megen ros for vores typefastholdelse, som har været meget tydelig, når klassens hunde hver gang har været ud af 4 forskellige kombinationer og der i sagens natur også har været stor alders-spredning.
De 2 faste deltagere i klassen har været Teagan og Seamus, mens Rosie, Sinéad og Meghann har deltaget på skift. Tak Helle, for at du troligt har stillet op med Teagan!

Årets Mini-Juniorhandler 2015

Efter en udstillingssæsson hvor Ida Victoria har vist Skotsk, Welsh, Glathåret Fox, Staffordshire Bull, Cairn og Dandie Dinmont Terrier i Juniorhandlerkonkurrencerne valgte hun at vise sin egen Irish Softcoated Wheaten terrier, Rosie, på årets sidste DTK udstilling. Sammen klarede de det superfint og sluttede året af med stil, idet Ida Victoria vandt både mini-juniorhandler og den samlede konkurrence.
Det betød at Ida Victoria senere på eftermiddagen kunne kåres som Årets Mini-Juniorhandler 2015 og blev nr. 2 i den samlede konkurrence!

Ud over de mange forskellige terrier-racer har Ida Victoria også vist Schnauzer, Tibetansk Spaniel, Flatcoated Retriever, Beagle samt Broholmer, som var dette års hemmelige race til finalisterne i Juniorhandlerkonkurrencen på DKKs internationale udstilling i Herning.
Tak til alle jer, der har været så søde at låne Ida Victoria jeres dejlige hunde i årets løb.

20. september 2015: Københavnsvinderudstilling i Hillerød.

At det skulle blive familiens yngste medlem, der kom, så og sejrede i Hillerød havde vi ikke rigtig forestillet os på forhånd. Meghann var jo kun lige netop fyldt 9 måneder og rykket op i juniorklassen ugen forinden, så hun én af de yngste i klassen med 6 tæver. Ikke desto mindre faldt dommeren Bill Browne Cole pladask for hende og satte hende op som vinder af juniorklassen med Excellent og CK og dermed fik hun også titlen KBHJV2015.

Resultaterne for resten af flokken var ikke imponerende, men skidt..... det kan jo ikke gå lige godt hver gang.

KBHJV2015 Gaelic-Wheaten's Tuar Ceatha