Hvalpe i vente

2015:
U-Litter was born in midt of juli 2015.
Mor til hvalpene bliver DKCH KLBCH KLBV14 Gaelic-Wheaten's Róisín of Eire og faderen bliver Newkdara Irial Keep Irish Dreams, som er født i Irland, men bor i Tyskland. TJ som han kaldes er under uddannelse til redningshund og har indtil nu bestået alle prøver med imponerende flotte resultater. Denne kombination er en gentagelse af vores T-kuld, som vi er meget glade for.

DTKs vinderudstilling

2015:
10. maj DTKs vinderudstilling i Billund, dommer Malgorzata Jurek-Erenska fra Polen. I baby-klassen var der tilmeldt én mere, desværre var det også en ulden og tykpelset hvalp, så endnu en gang var Meghann den eneste irer. Ikke desto mindre lykkedes det hende at blive nr. 2 i klassen.

Turen går til Billund

2015:
9. maj gik turen til Billund, hvor Jack Watson fra UK dømte Wheatens på DTKs udstilling. Nu hvor Sinéad er fyldt 8 år, havde vi besluttet at tage hende med også, så vi havde ialt 4 Wheatens i alderen 4 måneder til 8 år med os, desuden kom Teagan og Helle også.
 I baby-klassen havde Meghann fået yderligere konkurrence, så nu var den lille irer oppe imod 2 tykpelsede, men det tog hverken hun eller jeg sig synderligt meget af. Meghann sluttede som nr. 2 ud af 3 i klassen.

Irish Softcoated Wheaten Terrier

- En hårdfør, energisk, kompakt og velbygget terrier, der giver indtryk af styrke.
- Hverken langbenet eller lavstillet.
- Humørfyldt, modig og jagtivrig.
- Godmodig, særdeles hengiven og loyal overfor sin familie.
- Yderst intelligent.
- Kræver meget pelspleje og skal klippes.

Wheat_Banner001

Vi betaler det første års medlemsskab af Dansk Terrier Klub for vores hvalpekøbere.

Køber du en Gaelic-Wheaten's hvalp hos os, er den registreret i Dansk Kennel Klub og Dansk Hunderegister, den er chipmærket og vaccineret 1. gang.

Vores dyrlæge har udarbejdet en sundhedsattest samt EU-pas. Hvalpen har fået ormekur, da den var 3, 5 og 7 uger gammel.